Contact

Pand-Vormeninhout

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende afspraak? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen of een e-mail sturen naar mail@vormeninhout.nl. Ik sta u graag telefonisch te woord, maar het heeft mijn voorkeur om u te kunnen bellen op een rustig moment wanneer ik niet in de werkplaats aan het werk ben. Naar aanleiding van uw verzoek via de mail bel ik u zo spoedig mogelijk.

Toonkamers

Bij mijn werkplaats zijn twee toonkamers waarin ik diverse meubels presenteer. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden en ervaart u op welke wijze ik te werk ga. Om er zeker van te zijn dat ik aanwezig ben en de tijd voor u kan nemen, raad ik u aan om een afspraak te maken voor uw bezoek.

Routebeschrijving (PDF)
Algemene Leveringsvoorwaarden consument (PDF)
Algemene Leveringsvoorwaarden niet-consument (PDF)

Contactformulier

Naam: (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bericht

error: © Copyright Voor alle ontwerpen, afbeeldingen en tekst op deze internetsite geldt dat het intellectuele eigendom bij Frank Heerkens ligt. Volgens het juridisch eigendomsrecht mag derhalve niets van de genoemde zaken verveelvoudigd of gebruikt worden voor andere doeleinden dan bedoeld door of overeengekomen met Frank Heerkens.